Lasergraverings-, rengørings-, svejse- og mærkningsmaskiner

Få et citatfly
Hvad er Scribe Marking Machine?

Hvad er Scribe Marking Machine?

Scribing refererer til gravering af tekst og LOGO på overfladen af ​​materialet med hårdmetal- eller diamantnåle, og gravering af riller på en rund, flad, konkav eller forsyningsflade for at danne en kontinuerlig lige linje, og er velegnet til ethvert materiale.Også kendt som "scribing"-stilmarkering.

Scribing-teknologi er ideel til lavstøjsmærkningsapplikationer.For eksempel, når der markeres på et hult stålrør, er nålespidsmetoden for støjende, og påskriftsteknikken er mere egnet.Western Marking leverer højkvalitets gravering og mærkningsteknologi, som er det bedste valg til gravering med OCR-skrifttyper.

2323

Hovedtræk:

Dyb permanent scoring (fuldstændig ikke-standard tilpasning)

Stille markering

Høj hastighed

Langsigtet stabilitet

Høj læsehastighed

Strøm og trykluft er påkrævet.

CHUKE Markeringsmaskiner fører det industrielle markeringsfelt med pålidelig markeringsteknologi.

Ansøgninger:

Fra VIN-kodemærkning til automatiske navneplademærkningsarbejdsstationer er der utallige mærkningsapplikationer i bilindustrien.Skrivehovedet kan monteres på en søjle, integreres i arbejdsstationen eller monteres på en robot.Uanset hvilken applikation, SICK Logo har en løsning.

Skriveteknologi bruges i metalforarbejdning, olie og gas, landbrugsmaskiner, elektrisk energi, logistik og entreprenørmaskiner og andre industrier.Skrivemaskinen kan ikke kun bruges som en stationær computer (ikke-standardløsning), men også som en integreret onlineapplikation (se den integrerede model).

Velkommen tilKontakt osfor flere detaljer.


Indlægstid: 22-jul-2022
Forespørgsel_img